kolmapäev, 21. november 2012

Kohvi märkmik. Coffee Journal/Notebook. Кофейный блокнот.

Sünnipäevad, sünnipäevad, sünnipäevad... seega tuleb teha kingitusi, kingitusi, kingitusi 8) 
Mis võib olla parem kui käsitööna valmistatud kingitus? Ainult käsitööna valmistatud kingitus, sest ta on palju meeldivam, eksklusiivsem ning temas peegeldub kingituse valmistaja hing ja hoolivus. Nii et tuligi mul hakata valmistama huvitavaid kingitusi toredate daamide tarvis. 
See oli hea võimalus proovida teha märkmike, mille lehed oleksid immutatud kohviga. Tänu sellele omandavad lehed mõnusalt pruunika värvuse ja kohvi hurmavat aroomi. 














Hiljem mulle küll heideti ette, et selliste märkmike miinuseks olevat nende nn ebapraktilisus, kuna inimesed ei tahtnud nende ilu rikkuda sinna kirjutamisega 8) Muidugi oli see öeldud naljaga pooleks, aga jah, arvatavasti ei ole nad vast eriti sobilikud igapäevasteks märkmeteks (homme koosolek kell 10:00, hambaarst kell 16:30 jne) ja nad ei olnudki selleks loodud. Minu arvates sobiks sinna kirjutada enda jaoks huvitavaid tsitaate või mõtteteri, luuletusi või miks ka mitte lemmik piruka retsepti või kellegi kõnet. Ühesõnaga kõike seda, mida inimene väärtuslikuks peab  ja mis ta mõtetes mõlgub 8)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar